2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Üçüncü Yerleştirmeleri Hakkında Önemli Duyuru!

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenci üçüncü tercih başvuruları 29 Ağustos- 6 Eylül 2022 tarihleri arasında https://yos.alanya.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Adayların 7 tercih hakları bulunacaktır.
  • Sistem üzerinden online tercihlerini gerçekleştiren adayların tercih başvurularını onaylatmak için 7 Eylül 2022 tarihinde saat 09:00-12:00 saatleri arasında ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisine şahsen gelmesi veya vekalet yoluyla belirlediği vekilini göndermesi gerekmektedir.
  • Online başvuru ve yüz yüze onay sürecinin ardından 7 Eylül 2022 saat 13:00'da yerleştirme sonuçları ilan edilecektir.
  • Kayıt hakkı kazanan adaylar 7 Eylül 2022 saat 13:30- 17:00 saatleri arasında kayıtlarını gerçekleştirecektir.

NOT: Adayların aynı gün başvuru onayı ve aynı gün kayıt yapacak olmaları sebebiyle, kayıt evraklarını eksiksiz biçimde yanlarında bulundurmaları zorunludur.

NOT: Kayıt hakkı kazanan adayların başka bir yükseköğretim kurumunda kayıtlarının bulunması halinde başvuruları iptal edilecektir.

Boş kontenjanlara ulaşmak için tıklayınız

Başvurmak için tıklayınız

• 29 Ağustos, 2022