2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Hakkında Önemli Duyuru

Önemli Duyuru
Üniversitemizin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yabancı uyruklu öğrenci başvuru süreçlerinde 100'lük sisteme dönüştürülmüş diploma denklik belgesi olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuru sisteminde adayların bu belgeyi yüklemeleri zorunludur. Denklik işlemleriyle ilgili süreçlerin uzunluğu nedeniyle adayların mağdur olmaması adına bu bilgilendirmenin yapılması gerekli görülmüştür.

Not: Üniversitemizin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yabancı uyruklu öğrenci başvuru, yerleştirme ve kayıt süreçleriyle ilgili başvuru tarihi ve başvuru aşamaları ilerleyen süreçte açıklanacaktır.

• 26 Mayıs, 2023