Uzaktan Kayıt Yapmış Öğrencilerin Dikkatine!!! / Attention for the Students Registered Online!!!

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemize kayıt yaptırmış yabancı uyruklu öğrencilerden Covid-19 salgını nedeniyle Ülkemize giriş yapamamış ve kayıt evraklarını teslim edememiş öğrenciler, kayıt evraklarını 14 Mayıs 2021 tarihinde kadar Üniversitemize teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde Üniversitemizden kayıtları silinecektir. 14 Mayıs 2021 tarihinde kadar Türkiye’ye giriş yapamayacak öğrencilerimiz ıslak imzalı, orijinal diplomalarını ve denklik belgelerini bulundukları ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine/Konsolosluğuna en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar teslim etmeleri halinde, kayıt evrakları Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği/Konsolosluğu tarafından Üniversitemize ulaştırılacaktır.

The students who could not register and give their documents to our university because of the Covid-19 pandemic may bring/submit their documents until 14 May 2021. In case of missing the deadline,  the registration process of the related students will be canceled. The students who cannot be in Turkey until 14 May 2021 may bring/submit their documents (diploma and equivalency certificate) to the Turkish Embassy/Consulate in their home country not later than 14 May 2021. In the latter case, the Turkish Embassy/Consulate is going to send the related documents to our university.

• 29 Nisan, 2021